Stoppen met roken!

Wil jij ècht stoppen met roken, maar wil het je maar niet lukken?
Roken is geen lichamelijke, maar een geestelijke verslaving.  Als je er bewust voor kiest om te stoppen met roken, maak je een goede keuze.

Maar zolang jouw onderbewustzijn je als een roker ziet is er een probleem, want die gaat je blijven aansporen om te roken, want dat heb je het immers zelf geleerd!

De nicotine is na 48.00h uit je lichaam, maar toch krijg je het steeds moeilijker. En als je dan toch genoeg wilskracht hebt om er door heen te komen, dan blijft het gevaar van terugval aanwezig.  Zelfs na jaren, want er zijn allerlei situaties mogelijk waarin een ex-roker weer terugvalt.

Met hypnose wordt de kracht van je onderbewustzijn gebruikt om van jou in plaats van en ex-roker een niet-roker te maken. En als je onderbewustzijn jou als een niet-roker ziet,  zal het je ook niet aansporen om te roken!  Dat maakt het dus allemaal een stuk makkelijker.

Maar dat wil niet zeggen dat het  altijd allemaal meteen vanzelf gaat!

Je hebt je onderbewustzijn jaren lang geleerd en bevestigd dat je een roker bent. Dus heeft het al die jaren keihard voor jou gewerkt door jou op de ge-ijkte tijden behoefte aan roken te geven, zonder dat je daar zelfs maar bij moest nadenken! Het zal het accepteren als we zeggen dat je bent gaan beseffen hoe slecht roken is, en dat je er daarom bewust voor kiest om een niet-roker te zijn, maar niet altijd zo maar ineens. Roken was al die jaren goed voor jou en ineens is het slecht? Net als bij een ex-roker kan ze je toch nog tot roken proberen aan te sporen, maar jij gaat daar niet op in, en soms gaat ze dan nog wat harder werken, en net als een ex-roker krijg jij het dan ook moeilijker. Dat noemen ze de Herxheimer-reactie. Maar als jij haar telkens bevestigt dat  je er bewust voor hebt gekozen een niet-roker te zijn maakt ze het al snel haar taak om jou een niet-roker te laten zijn en is al de drang en behoefte voor altijd verleden tijd!

Dit proces kàn tot 7 dagen duren. Maar vaak is het een kwestie van maar enkele uren of dagen.

Hoe beter gemotiveerd, hoe sneller geaccepteerd!

Dus als jij ècht klaar bent met roken, en bereid bent om het op eigen kracht tot 7 dagen te laten, dan is hypnose de oplossing voor jou!

Stoppen met roken, zonder stress, hoofdpijn enz, want dat is voor ex-rokers, en jij bent een niet-roker!

De  eerste sessie voor stoppen met roken duurt ruim 1,5 tot 2 uur. We gaan er vanuit dat er 2 sessies nodig zijn, maar regelmatig blijkt na de eerste sessie de behoefte al helemaal weg te zijn. Daarom wordt de 2de sessie onder voorbehoud ingepland. Die mag tot  48.00h van te voren worden afgezegd.

Let op! 100 % motivatie is ècht een must!

Heb je een afspraak gemaakt  vul dan dit formulier online in.

De oplossing zit in je zelf!