Oude pijn los laten!

Pijn is een bericht van ons lichaam. Het vertelt dat er iets met ons lichaam aan de hand is, waar zorg aan besteed dient te worden. Het begint vaak als een ongemakkelijk gevoel, dat overgaat naar vervelend en dan naar pijn. En als je er dan  nog niets aan doet wordt het steeds erger totdat het zo erg is dat je er wel iets aan moet doen.   Zodra de juiste diagnose is gesteld en er is gedaan wat moet, of tenminste wat mogelijk is,  kan het lichaam beginnen met herstellen.

De pijn wordt minder en is normaal al helemaal weg voordat het lichaam volledig hersteld is.

Er is nu weer plaats voor nieuwe berichten, mocht dat nodig zijn. Die worden niet gemaskeerd door een oude pijn, dus als er zich een nieuwe pijn voordoet weten we dat meteen. Nieuwe pijn is nuttig!

Soms heeft de medische zorg geen gepaste oplossing of blijft, ook na de juiste behandeling en de nodige rust en genezing,  de pijn geheel of gedeeltelijk aanwezig of komt telkens kort- of langdurig terug.

In feite geeft ons lichaam een bericht dat al lang bekend is en waarvoor zelfs al de nodige stappen ondernomen zijn. De boodschap is al lang aangekomen, er is geen noodzaak meer voor! Oude pijn is oud nieuws!

Dat is wanneer OldPain2Go kan helpen –  zelfs wanneer niets anders helpt.

Oldpain2Go is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke kennis van  hoe het brein informatie verwerkt en het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen.

Pijn is een complexe calculatie  van het brein om een gepast bericht te sturen naar dat lichaamsdeel waar zorg nodig is.

Als één van de weinige door  Steven Blake, de ontwikkelaar van OP2G, zelf getrainde OldPain2Go practitioners in de BeNeLux, kan en mag ik U helpen door na te gaan of dat bericht nog wel actueel is. Uiteraard kunnen ook wij geen enkele garanties geven, maar uit ervaring mogen we zeggen dat de sessie meestal eindigt met vermindering en vaak zelfs geheel uitschakelen van de oude pijn.

Oldpain2Go is een veilige en heel vaak zeer effectieve methodologie, toepasbaar op bijna elke vorm van medisch gediagnosticeerde chronische pijn,  met wat voor oorzaak dan ook.  Zolang er maar geen dringende (medische) reden meer is om de pijn te handhaven. Bijvoorbeeld artrose, reuma, artritis, fibromyalgie, overbelastingspijn, PDS, CVS, migraine, hernia en geknelde zenuwen, hielspoor , na-operatiepijn, gescheurde of verrekte kruis of enkelbanden enz…

Het werkt helaas niet bij iedereen, maar als je ècht van je pijn af wil komen en het proces begrijpt heb je een geweldige kans op vermindering of zelfs totale verwijdering van je oude pijn!

Je hoeft er niet in te geloven – zelfs voor ons zelf is het, telkens als iemand hier in pijn binnenkomt en met veel minder of zelfs zonder pijn naar buiten gaat, haast niet geloven !

Maar we hebben het ondertussen gelukkig al vaak mogen meemaken.

Je moet wel echt de pijn willen loslaten!

Bij fibromyalgie en CVS graag eerst dit lezen!

 

Onze doelstelling is zo veel mogelijk mensen van onnodige pijn af te helpen.

Wat heb jij te verliezen …  behalve je pijn?

 

Uitgebreidere info en tientallen videorecensies vindt u op  http://oldpain2go.com of klik op het logo bovenaan deze pagina.

Voor info of het maken voor een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek of behandeling :

 

 

De oplossing zit in je zelf!

 

Disclaimer : Als gecertificeerd practitioner ben ik gemachtigd om de OldPain2Go methodologie naar beste inzicht in te zetten. Ik ben geen dokter of anders medisch opgeleid. Aan de behandeling kunnen geen rechten ontleend worden. Hoewel wij van de doeltreffendheid van OldPain2GO overtuigt zijn, kan en zal ik geen andere garanties geven dan dat ik voor  100% inzet met de intentie het best mogelijke resultaat te behalen! Helaas komt het ook voor dat de behandeling niet het gewenste resultaat geeft. Er is voor OldPain2GO geen medisch wetenschappelijke onderbouwing, anders dan de honderden (video)getuigenissen van onafhankelijke mensen wereldwijd, die de OldPain2Go methodologie hebben ondergaan, die op internet zijn terug te vinden.