Yäger Therapie

De Yager Therapie® is niet zomaar een methode. De evidence based Yager Therapie® is ruim 40 jaar geleden ontwikkeld door Prod. dr. Edwin K. Yager Ph.D. Professor aan de medische faculteit van de UCSD  (University of California San Diego).

Het criterium daarbij was; het oplossen van psychische, psychosomatische en fysieke klachten, problemen en stoornissen door het vinden van de oorzaak. M.a.w. het is een oorzaak georiënteerde methode die niet de symptomen bestrijdt maar zich richt op de bron en dat ook nog eens in een relatief kort tijdsbestek.

Tal van onderzoeken en studies hebben bewezen dat een groot aantal cliënten baat heeft bij de Yager Therapie®. De resultaten van deze onderzoeken zijn vastgelegd en openbaar gemaakt. Opmerkelijke resultaten zijn ook behaald bij patiënten met Parkinson en beginnende Alzheimer. Uiteraard claimen we hier niet dat elke patiënt met deze verschijnselen te helpen is maar wat zou het mooi zijn als we ook deze categorie patiënten verlichting kunnen bieden.

Vast staat dat vele ziekte-symptomen ontstaan zijn uit een ophoping van emotionele en ingrijpende gebeurtenissen die gedurende ons verdere leven versterkt zijn. Hier bewijst zich het nut van de Yager Therapie®. Zoals dr. Yager zegt: “er is geen enkele andere therapievorm die ik ken, die zo effectief en efficiënt is als de Yagarian Therapy (Eng)”.

Yager Therapie® is een vorm van hypnotherapie, die echter ook perfect ingezet kan worden zonder dat de cliënt er voor in hypnose moet zijn, bij tal van issues

Wij behoren, met trots, tot de eersten in Nederland die de opleiding Yager Therapie® hebben afgerond en zich Yager Therapeut mogen noemen.

We zijn zeer enthousiast over deze doeltreffende en veelzijdige therapie, die vanwege zijn doeltreffendheid, net zo snel bekendheid gaat krijgen als in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, waar al eerder therapeuten werden opgeleid.

Yager Therapie® is een kortdurige therapie, meestal slechts één tot die sessies, waarna het ook voorgoed is opgelost.

Yager Therapie® is zeer effectief bij oa :

 • Angsten, fobieën, en dwangneuroses /OCS
 • Stress, depressie, burn-out, Trauma’s, PTTS
 • Verslavingsgedrag
 • Persoonlijkheidsstoornissen
 • Chronische pijnklachten
 • Allergieën
 • Slaapproblemen
 • Seksuele, dermatologische en gynaecologische klachten.
 • Verbetering van het immuunsysteem
 • Gewichtsreductie, eetstoornissen.
 • en meer …

 

N.B. Omdat een sessie Yager therapie®, zeker bij de eerste sessie, vaak meer dan 2 uur duurt, plannen we deze uitsluitend in de avonduren, om 19.00h in, of eventueel zaterdagmorgen vanaf 10.00h.

Aangezien het voor Yager Therapie niet noodzakelijk is om in hypnose te zijn, is het ook mogelijk eventuele vervolgsessies via Skype te doen, waarbij de werkwijze en resultaten 100% hetzelfde zijn.

In deze video wordt een duidelijke uitleg gegeven over de basisprincipes waarop de Yager Therapie® berust.

Heeft u naar aanleiding van de inhoud van deze video nog vragen, of wilt u direct een afspraak inplannen,  neem dan eens contact op met ons.

 

De oplossing zit in je zelf!