Emotion Replacement Therapy. (E.R.T.)

E.R.T. is de nieuwste en meest geavanceerde vorm van neuro-therapie en een zeer effectieve techniek om  het onderbewustzijn, jouw “mentale computer”, te her-programmeren.

Met E.R.T. kunnen “programma’s” die de oorzaak zijn van negatieve automatismen zoals o.a. angsten, verslavingen, ongewenste gewoontes of emoties en zelfs fysieke klachten uit jouw “mentale computer”  verwijdert worden en vervangen door nieuwe positieve programma’s die in jouw voordeel werken.

Bij E.R.T. wordt je in een staat van geconcentreerde aandacht gebracht, terwijl de frequentie van je hersengolven- en activiteiten sterk is verlaagd. Oftewel : in hypnose!

Hersenactiviteiten in “normale” staat                         Hersenactiviteiten in hypnose

In deze staat van diepe hypnose is het onderbewustzijn helemaal ontvankelijk voor positieve veranderingen.

E.R.T. is een actieve vorm van hypnosetherapie waarbij cliënt en hypnotiseur nauw als een team samenwerken om zo tot de gewenste oplossing te komen..

E.R.T. is ontwikkeld door  de psycholoog en Neuro-wetenschappelijke hypnotherapeut Tom Silver, één van Amerika’s meest vooraanstaande en bekende hypnotherapeuten.

Tom is te zien in tal van wetenschappelijke programma’ s, zoals bijvoorbeeld hier.

Gerard is één van de 24 hypnotiseurs in Europa, die door Tom Silver zelf zijn getraind en is door de United States Board of Clinical Hypnosis (USBC) gecertificeerd in EEG-Neuro-wetenschappelijke hypnose en E.R.T., en de enige in de Kempen en verre omgeving die deze therapie mag en op een veilige en doeltreffende manier kan inzetten.

Wil jij  angsten loslaten, verslavingen overwinnen, meer zelfvertrouwen hebben, zekerder zijn en je beter voelen, meer geconcentreerd en gemotiveerd zijn, of andere doelen bereiken? Neem contact op voor het inplannen van een afspraak voor meer info of behandeling.

 

De oplossing zit in je zelf!