Tarieven:

Hypnosesessie / directe hypnose……………………………..99,00 Euro

Vervolgsessie……………………………………………………85,00 Euro

Kinderhypnose  t/m 13 jaar ……………………………………85,00 Euro

OldPain2Go ………………………………………………vanaf 99,00 Euro

Stoppen met roken 1ste sessie (1,5 tot 2,00 uur)………….135,00 Euro

De virtuele maagband Standaard programma……………..499,00 Euro

 

 

extra informatie:

Sessies zijn altijd één op één. Wij hebben géén wachtruimte.

Eerste sessie : 75 to 120 minuten

vervolgsessie : 60 tot 90 minuten

OldPain2Go sessie : 45 tot 60 minuten

OldPain2Go complex voor meerdere pijnklachten die in één sessie kunnen worden aangepakt en gereduceerd, na 60 minuten +25,00 Euro per 20 minuten.

Betaling bij voorkeur met PIN / bankcontact

Gratis annuleren tot uiterlijk 2 werkdagen voor de afspraak, bij annuleren 1 werkdag voor de afspraak brengen wij 50%, en bij annuleren op de dag zelf 100% van de sessiekosten in rekening

 

Afspraak

Indien u een afspraak heeft gemaakt download dan het Intakeformulier

Heeft U een afspraak gemaakt voor stoppen met roken, download dan het evaluatieformulier-roken

Het is bedoeling dat U dit thuis invult. Denk er goed over na waarvoor U precies komt en wat u precies wenst. Probeer in een paar zinnen te omschrijven wat U niet meer wilt, de symptomen  waar U dus vanaf wilt, en zet daar tegenover wat U daarvoor in de plaats wil krijgen. Neem daar de voor u belangrijkste zaken in mee. Ook is van belang wanneer u geen last heeft. In sommige gevallen kunnen we u , ter voorbereiding van de sessie, vragen dit formulier ons vooraf toe te sturen

 

Garanties

Net als dokters, specialisten en andere hulpverleners kunnen wij geen garanties geven. Ieder mens is anders en kan anders reageren. Wij garanderen wel dat wij ons met de beste intenties voor 100% inzetten om U zo snel mogelijk naar het best mogelijke resultaat te brengen.

 

Vergoeding zorgverzekeraars:

In sommige gevallen kun je in aanmerking komen voor een kleine gedeeltelijke vergoeding door zorgverzekeraars. Wij beschikken niet over een AGB-code. Wil je weten of een vergoeding  mogelijk is voor praktijken zonder AGB-code, informeer dan eerst naar de mogelijkheden bij jouw zorgverzekeraar of bekijk de polisvoorwaarden. Vergoedingen die van toepassing kunnen zijn vallen onder de alternatieve zorg. U kunt ook een individueel coulanceverzoek indienen bij uw verzekeraar.
Let op! Het wel of niet hebben van een AGB-code is geen waarborg voor kwaliteit! Intentie, inzicht en ervaring bepalen in grote mate het succes van een behandeling.

 

Klachten:

Sinds 1 januari 2017 is in Nederland de Wet Kwaliteit Klachten Geschillen Zorg van toepassing. Als lid van International Hypnotherapist Register voldoen wij aan die wetgeving. Meer hierover ..

 

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van onze diensten verklaart U daarmee akkoord te gaan.

 

 

De oplossing zit in je zelf!