Tarieven:

Hypnosesessie / directe hypnose……………………………..89,00 Euro

Stoppen met roken 1ste sessie (1,5 tot 2,00 uur)………….125,00 Euro

De virtuele maagband Standaard programma……………..599,00 Euro

Vervolgsessie……………………………………………………75,00 Euro

 

extra informatie:

Eerste sessie : 75 to 120 minuten

vervolgsessie : 50 tot 75 minuten

Betaling bij voorkeur met PIN / bankcontact ( Creditcard +3%)

Gratis annuleren tot uiterlijk 24h. voor de afspraak, daarna brengen wij 35,00 Euro in rekening.

 

Afspraak

Indien U een afspraak heeft gemaakt download dan het Intakeformulier

Heeft U een afspraak gemaakt voor stoppen met roken, download dan dit formulier

Het is bedoeling dat U dit thuis invult. Denk er goed over na waarvoor U precies komt en wat u precies wenst. Probeer in een paar zinnen te omschrijven wat U niet meer wilt, de symptomen  waar U dus vanaf wilt, en zet daar tegenover wat U daarvoor in de plaats wil krijgen. Neem daar de voor u belangrijkste zaken in mee. Ook is van belang wanneer u geen last heeft. In sommige gevallen zullen zullen we U , ter voorbereiding van de sessie, vragen dit formulier vooraf te sturen

 

Garanties

Net als dokters, specialisten en andere hulpverleners kunnen wij geen garanties geven. Ieder mens is anders en kan anders reageren. Wij garanderen wel dat wij ons met de beste intenties voor 100% inzetten om U zo snel mogelijk naar het best mogelijke resultaat te brengen.

 

Vergoeding zorgverzekeraars:

In sommige gevallen kom je in aanmerking voor een kleine gedeeltelijke vergoeding door zorgverzekeraars. Wij beschikken niet over een AGB-code. Wil je weten of een vergoeding  mogelijk is voor praktijken zonder AGB-code, informeer dan eerst naar de mogelijkheden bij jouw zorgverzekeraar of bekijk de polisvoorwaarden. Vergoedingen die van toepassing kunnen zijn vallen onder de alternatieve zorg.
Let op! Het wel of niet hebben van een AGB-code is geen waarborg voor kwaliteit! Intentie, inzicht en ervaring bepalen in grote mate het succes van een behandeling. U kunt ook een individueel coulanceverzoek indienen bij uw verzekeraar.

 

Klachten:

Sinds 1 januari 2017 is in Nederland de Wet Kwaliteit Klachten Geschillen Zorg van toepassing. Als lid van IHR voldoen wij aan die wetgeving. Meer hierover ..

 

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van onze diensten verklaart U daarmee akkoord te gaan.

 

 

De oplossing zit in je zelf!