Wist u dat …..

….. de medische geneeskunde op de hoogte is van het feit dat mijn directe hypnose al vanaf 1 sessie grote resultaten worden behaald? Medici zet steeds vaker hypnosetechnieken in om samenwerking tussen lichaam en geest te bewerkstelligen.

….. meer dan 90+% van alle ziekten voortkomen uit onze psyche. We noemen dit in vakjargon ook wel een “de psychosomatische oorzaak”.

….. directe hypnose, ook wel de nieuwe geneesrevolutie genoemd, een enorm snelle en blijvende oplossing ten behoeve van psychische èn lichamelijke verbeteringen te weeg brengt?

 

Meest gestelde vragen over hypnose.

 

Verlies ik de controle over mezelf?

Nee, u komt bij mij omdat u op een bepaalde manier denkt, voelt of gedraagt wat u niet wenselijk vindt. U heeft als het ware de controle tot op zekere hoogte al verloren. Ik geef u juist de controle over uw lichaam en geest terug.

 

Uit hoeveel sessies bestaat de behandeling?

Afhankelijk van uw probleem, maar omdat directe hypnose een revolutionair kortdurende en effectieve behandeling is na 1à 2 (max.3) sessie(s).

 

Mag iemand de hypnosesessie bijwonen?

Nee, omdat we met het onderbewustzijn werken en dus alle externe factoren die hierop van invloed kunnen zijn wil elimineren, werken we tijdens de sessie altijd 1-op-1.

 

Ben ik wel te hypnotiseren?

Iedereen die zich kan concentreren, instructies op kan volgen en een voorstellingsvermogen heeft kan gehypnotiseerd worden.

 

Kan ik me alles herinneren?

Ja, maar voel je vrij om het na de hypnosesessie te toetsen.

 

Kan ik in hypnose blijven hangen?

Nee, iedereen komt uit hypnose!

 

Hoe voelt hypnose?

Geen idee, want iedereen ervaart het anders. Sommigen horen en voelen alles, sommige krijgen juist helemaal niets mee.

 

Kun je succes garanderen?

Ik garandeer een optimale inzet voor het meest snelle en efficiënte gewenste resultaat. Een resultaat garanderen is onmogelijk natuurlijk.

 

Is er een ethische code?

Ja, verkregen informatie in het kader van de hypnosesessie(s) blijft strikt vertrouwelijk tussen hypnotiseur en cliënt en valt onder ons beroepsgeheim.

 

Feiten en fabels.

 

Fabel:

Als je in hypnose bent, raak je alle controle over jezelf kwijt.

 

Feit:

Een persoon in hypnose heeft volledige controle en hoeft niets te accepteren of te handelen op enige manier dat in strijd is met zijn of haar wil.

 

Fabel:

Niet iedereen kan in hypnose worden gebracht.

 

Feit:

De bewustzijnsstaat van hypnose is dezelfde staat waarin je verkeert als je aan het dagdromen of mediteren bent. Iedereen die het wil kan in deze staat van bewustzijn gebracht worden. Je hoeft je alleen te concentreren en de instructies van de hypnotherapeut op te volgen, want uiteindelijk doe je het zelf. De hypnotherapeut is de begeleider in dit proces.

 

Fabel:

Hypnose is hetzelfde als slapen of bewusteloos zijn.

 

Feit:

In hypnose ben je gewoon wakker en bij bewustzijn. Je bent in een bewustzijnstoestand waar je erg ontspannen en gefocust bent.

 

Fabel:

Hypnose is gevaarlijk.

 

Feit:

Hypnose is niet gevaarlijk. Wanneer hypnose door een deskundige toegepast wordt kan het juist een helende en ontspannende werking hebben.

 

Fabel:

Sommige mensen komen niet meer uit hypnose.

 

Feit:

Er is nooit gedocumenteerd over een geval dat iemand niet uit hypnose kwam. Je komt juist heel ontspannen uit hypnose. De meeste mensen vergelijken het vaak met een gevoel als ontwaken uit een diepe en rustgevende slaap.

 

Fabel:

Mensen die in hypnose zijn geweest, herinneren helemaal niets meer wat er is gebeurd.

 

Feit:

Mensen die in hypnose zij geweest herinneren zich alles nog. Terugdenken aan de ervaring is net zoals het terugdenken aan een droom.

 

 

De oplossing zit in je zelf!